Crna Kronika

#192

Lopovi provaljivali u kampere, trgovine, ugostiteljske objekte, vozila...

Lopovi provaljivali u kampere, trgovine, ugostiteljske objekte, vozila...
MUP

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proteklih dana zabilježili su niz krađa

Sa srijede na četvrtak, 13./srpnja, u Jovićima je nepoznati počinitelj  provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne duhanske i druge artikle.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak, 14. srpnja, u Vrsima je nepoznati počinitelj  provalio u ugostiteljski objekt 30-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio razno piće i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak u ranojutarnjim satima, na području Pakoštana  je  nepoznati počinitelj je iz kamper vozila 31-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio torbicu s novcem i dokumentima.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U četvrtak u jutarnjim satima u Zadru, u Pazinskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz parkiranog vozila otuđio ENC uređaj, a iz drugog vozila sunčane naočale i nakit

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe

Jučer prijepodne u Zadru, na Obali kneza Trpimira je nepoznati počinitelj otuđio električni romobil 70-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer, 14. srpnja u Zadru, na području Poluotoka, nepoznati počinitelj  je otuđio novčanik u vlasništvu 35-godišnje državljanke Njemačke.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađa.


Reci što misliš!

 Izdvojeno