Crna Kronika

192

U kafiću napao 57-godišnjaka i nanio mu teške ozlijede

U kafiću napao 57-godišnjaka i nanio mu teške ozlijede

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Službe kriminalističke police proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.

Njega se sumnjiči da je 25. prosinca oko 23.30 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira, unutar ugostiteljskog objekta fizički napao 57-godišnjaka, a potom se udaljio s mjesta događaja. 

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje mu je konstatirana teška tjelesna ozljeda u predjelu glave. 

Nakon prikupljenih saznanja o događaju, policija je tijekom noći u službene prostorije privela 44-godišnjaka koji se dovodi u svezu s događajem te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanja.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, protiv 44-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te je u nedjelju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. 

Policija je jučer, 26. prosinca oko 18.00 sati zaprimila dojavu da je u Zadru na gradskom predjelu Brodarica jedna muška osoba u dobi od 45 godina, ozlijeđena te joj je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije.

Na mjestu događaja je izvršen očevid, a u prostorije policije je dovedena jedna muška osoba koja se dovodi u svezu s navedenim događajem te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

 


Reci što misliš!