Lifestyle

#obratite pozornost

Tri crvene zastavice koje ne smijete ignorirati kad nekoga upoznajete

Tri crvene zastavice koje ne smijete ignorirati kad nekoga upoznajete
eZadar

Stručnjak za ljudske odnose i pisac Matthew Hussey otkrio koje stvari ne bismo trebali tolerirati kod ljudi koje smo tek upoznali, ali i kod onih koje znamo već dugo.

Kao vodećem stručnjaku za odnose i treneru samopouzdanja, Husseyju nije strano identificirati te lukave crvene zastavice na prvom spoju.

Hussey, koji je također autor bestselera New York Timesa čija je najnovija knjiga, Ljubavni život, objavljena prošli mjesec, za Oprah Daily govori na što bismo svi trebali obratiti pozornost kada je riječ o našim partnerima.

1) O bivšima samo najgore

Ako potencijalni partner loše govori o svima s kojima je ikada izlazio, Hussey objašnjava da je to obično znak da ne mogu preuzeti odgovornost za ono što su pogriješili. Važno je biti oprezan s ovim ponašanjem. Umjesto toga, Hussey kaže da je bitno da preuzmu odgovornost za ulogu koju su odigrali u tome. Jednostavno rečeno: to je znak dobrog karaktera – netko tko krivi sve druge nije.

2) Ljubavno bombardiranje

Za neke je to samo manipulacija, dok za druge dolazi s mjesta nevinosti. Ali u svakom slučaju, to je crvena zastavica. Mogu razgovarati s vama o budućnosti ili se oslanjati na velike geste prerano u vezi – mogu vrlo brzo odlučiti da su zaljubljeni, ali bez da stvarno poznaju drugu osobu. Hussey nas podsjeća na tešku istinu: mogu vas prestati voljeti istom brzinom kao što su se zaljubili u vas. Kad pokažete prve mane, oni obično prestanu biti zainteresirani.

3) Loše se ponašaju prema drugima kad ne gledate

Kako biste identificirali ovu crvenu zastavicu, Hussey savjetuje da pažljivo pratite partnere i bilježite hoće li njihova “maska ​​skliznuti”. Pokušajte primijetiti postoji li kakva razlika u tome kako se ponašaju dok ste prisutni i kad misle da ste si u drugoj sobi. Ako njihovo ponašanje nije u skladu s različitim ljudima u raznim situacijama, onda je to performans. Želite partnera koji je autentično ljubazan bez obzira tko vas gleda.


Reci što misliš!