Crna Kronika

#192

Kod žene pronađeno 332 grama heroina, kod muškarca 56 grama

Kod žene pronađeno 332 grama heroina, kod muškarca 56 grama
PU Zadarska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 39-godišnjakinja kojom prilikom je od nje oduzeto oko 332,9 grama droge heroin pakirano u dva pojedinačna pakiranja, oko 3,8 grama droge marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega su pronađene i  oduzete PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 56,4 grama droge heroin i PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 22,9 grama sumnjive praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 58-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Reci što misliš!