Crna Kronika

#192

Pijani Zadranin pokušao pomoći "kolegi" i vrijeđao policiju prilikom intervencije, pa i sam završio u postaji

Pijani Zadranin pokušao pomoći

Na Putu Nina u Zadru policija je u redovitoj kontroli prometa jučer oko 18 sati zaustavili automobil zagrebačke registracije koji je upravljao Zadranin star 43 godine.

Policajci su najprije utvrdili da je pod utjecajem alkohola - s 1,2 promila. Potom i da vozi unatoč mjeri zabrane upravljanja vozilom te da mu je vozačka dozvola oduzeta.Uz sve to automobil u kojem je zatečen nije bio registriran. Nakon zaustavljanja se verbalno obrušio na policijske službenike.

Usprkos pozivu da se smiri i prestane s vrijeđanjem, 43 godišnjak se nije se smirio pa ga je policija bila prisiljena svladati i vezati.

No, tu uredovanje policije nije završilo jer je u cijeli događaj uključio obližnji 50 godišnji promatrač koji je također krenuo s vrijeđanjem policije. Policija je i njega privela, a utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola - 1,8 promila.
 
Oba izgrednika su odvedena u policijske prostorije do otriježnjenja. O slučaju bit će provedeno krim istraživanje, a prekršitelji najvjerojatnije privedeni sucu za prekršaje.  


Reci što misliš!