Crna Kronika

#192

Kradu se auti, novac, fotoaparati, alkohol...

Kradu se auti, novac, fotoaparati, alkohol...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar u suradnji s policijskim službenicima PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Naime, sumnjiči ga se da je jučer oko 05.00 sati u Zadru na predjelu Dikla otuđio vozilo Volkswagen Caddy u vlasništvu trgovačkog društva, kojeg je stavio u pogon i udaljio se. Istog dana oko 09.40 sati, 26-godišnjak je po policijskim službenicima PU splitsko-dalmatinske zatečen u prometu na širem splitskom području te priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je izvršen očevid na vozilu.

Protiv 26-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu i oštećenje tuđe stvari.

Naime, sumnjiči ga se da je u razdoblju od 15. do 21. svibnja ove godine u Sv. Filip i Jakovu provalio u kuću u vlasništvu 38-godišnjaka gdje je ispreturao stvari, oštetio inventar te otuđio aluminijski prozor i time vlasniku pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

 Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Krađa i Oštećenje tuđe stvari, protiv 49-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.


 

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad  32-godišnjakom, koji se sumnjiči za  prijevaru.

Naime, sumnjiči ga se da je u ljeto prošle godine od 57-godišnjaka posudio novčani iznos,koji nije vratio u dogovorenom roku.

Protiv 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  sumnje na prijevaru.

Jučer u Ulici 159. Brigade HV u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 53-godišnjaka odakle je otuđio alkoholna pića i novac.

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.  

Jučer prijepodne u Ninu na plaži nepoznati počinitelj je otuđio dva fotoaparata u vlasništvu 60-godišnje državljane Rumunjske.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer oko podne u Ninu nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće otuđio torbicu s novcem i dokumentima u vlasništvu 85-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!