Crna Kronika

#192

Krade se novac, alat, nakit...

Krade se novac, alat, nakit...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je od početka ožujka do kraja kolovoza ove godine u Gračacu, provalio u obiteljsku kuću 47-godišnje vlasnice, odakle je otuđio alkoholna pića i konzerve hrane, u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Protiv 57-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Pag  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u vremenu od mjeseca rujna prošle godine do sredine lipnja ove godine u Pagu sa gradilišta otuđio oko 1 000 komada građevinskog materijala (opeke), čime je 60-godišnjeg vlasnika oštetio za iznos od nekoliko tisuća kuna. 

Protiv 60-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči da je od početka srpnja do kraja kolovoza ove godine u Pakoštanima sa gradilišta otuđio više komada raznog građevinskog alata i strojeva čime je trgovačko društvo oštetio za iznos od oko 20.000,00 kuna. 

Protiv 42-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak u Tribanj Krušćici nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne cigarete.

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno,a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.  

Jučer poslijepodne u Ulici Franka Lisice u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 44-godišnjakinje odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna,a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.  

S nedjelje na subotu u Lišanima Ostrovičkim nepoznati počinitelj otuđio novčanik i mobitel u vlasništvu 62-godišnjaka.

  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

    

 


Reci što misliš!