Crna Kronika

#192

Na meti lopova nakit i novac

Na meti lopova nakit i novac

U nedjelju poslijepodne u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan 40-godišnje vlasnice, odakle je otuđio zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju prijepodne u Dragama, nepoznati počinitelj je otuđio dasku za surfanje u vlasništvu 41-godišnje slovačke državljanke. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne na Poljani Pape Ivana Pavla II u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 69-godišnje državljanke Slovačke.  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 59-godišnjeg državljanina Slovačke.  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu.

Naime, kod njega je u nedjelju na benkovačkom području pronađeno 27 kilograma sitno rezanog duhana, koji mu je oduzet.

Protiv 37-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog nedozvoljene trgovine, te slijedi obavijest Carinskoj upravi zbog carinskog prekršaja.

 


Reci što misliš!