Crna Kronika

pu zadarska izvjestila

Na meti lopova trgovine i turisti, s parkirališta "nestao" Peugeot

Na meti lopova trgovine i turisti, s parkirališta

U vremenu od 18. do 20. kolovoza sa parkirališta na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo „Peugeot“ (ZG) u vlasništvu 44-godišnjaka.

Sa subote na nedjelju u Privlaci, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, alkoholno i bezalkoholno piće i sladoled.  

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak prijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 81-godišnjakinje  

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U vremenu od 18. do 20. kolovoza sa parkirališta na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo „Peugeot“ (ZG) u vlasništvu 44-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu predvečer na gradskom predjelu Poluotok u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 63-godišnjeg državljanina Njemačke.  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe

U subotu predvečer  u Lukoranskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće 92-godišnjeg vlasnika otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne na plaži u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio ruksak u vlasništvu 23-godišnjaka  

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!