Crna Kronika

#192

Na meti lopova alat, cigarete, novac...

Na meti lopova alat, cigarete, novac...
Ilustracija/PIXSELL

Sa srijede na četvrtak u Debeljaku, nepoznati počinitelj je provalio u skladište u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razni građevinski alat.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.  

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. Jučer poslijepodne na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 74-godišnjakinje  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U posljednjih mjesec dana u Rašteviću, nepoznati počinitelj je s livade 45-godišnjeg vlasnika otuđio 50 rolo bala sijena.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd su sinoć u 20,10 sati na dionici državne ceste D8 između Biograda i Pakoštana, postupajući po prethodnoj dojavi, pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Honda šibenskih registracijskih oznaka. Vozač osobnog vozila se oglušio na zvučne i svjetlosne signale policajaca te nastavilo vožnju u pravcu Šibenika da bi na predjelu Pakoštana  skrenuo  u šumu i napustio vozilo. 

Nedugo zatim, policijski službenici su u Pakoštanima pronašli vozača navedenog vozila te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjoj vozačici, koja je dovedena u prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjom vozačicom, ista se sumnjiči za počinjenje više prometnih prekršaja i to: upravljanje vozilom u vrijeme zabrane, upravljanje vozilom kojem je istekao rok važenja tehničkog pregleda, kao i osiguranja te za prekršaj nepoštivanje znaka ovlaštene osobe.

Također se sumnjiči da je prethodno oko 19 sati na benzinskoj postaji u Pakoštanima natočila gorivo u iznosu od 239,34 kuna, nakon čega se udaljila vozilom bez da je podmirila račun za gorivo. 

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osiguranju, 27-godišnjakinja je privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

 


Reci što misliš!