Crna Kronika

lopovi ne miruju

Na Silbi ukradena jedrilica, u Slivnici dva janjeta...

Na Silbi ukradena jedrilica, u Slivnici dva janjeta...
Marko Prpic/PIXSELL

U utorak u Ulici Šetalište kneza Branimira u Biogradu nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 33-godišnjaka odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U ponedjeljak, 27. srpnja na Silbi nepoznati počinitelj je sa veza otuđio jedrilicu u vlasništvu 59-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Donjoj Slivnici  nepoznati počinitelj je iz štale u vlasništvu 62–godišnjakinje otuđio dva janjeta.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

Jučer na području Poluotoka u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 61-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

Jučer tijekom jutra na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati počinitelj je s plaže otuđio novčanik u vlasništvu 47-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.


Reci što misliš!