Crna Kronika

#192

Policiji pune ruke posla: Provalnici i kradljivci iznimno aktivni tijekom vikenda

Policiji pune ruke posla: Provalnici i kradljivci iznimno aktivni tijekom vikenda
Ilustracija

Jučer je na Viru nepoznati počinitelj provalio u kuću koju koristi 45-godišnji poljski državljanin, odakle je otuđio prijenosno računalo, dalekozor te novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne na Viru, nepoznati počinitelj provalio u kuću 41-godišnje vlasnice, odakle je otuđio dva ručna sata i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu tijekom noći u Privlaci, nepoznati počinitelj  je provalio u osobno vozilo u vlasništvu 64-godišnjeg državljanina Mađarske, odakle je otuđio novac i dokumente.  Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj  je provalio u apartman kojeg koristi 30-godišnja slovenska državljanka, odakle je otuđio novac.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  teške krađe.

S petak na subotu u Gorici, nepoznati počinitelj  je provalio u skladište (hangar) te radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio gorivo.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju poslijepodne u kampu u Starigradu, nepoznati počinitelj  je provalio u mobilnu kućicu koju koristi 37-godišnji poljski državljanin, odakle je otuđio novac.  Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak prijepodne na Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio bicikl u vlasništvu 18-godišnjaka.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.   


Reci što misliš!