Crna Kronika

#192

Krade se novac, nakit, voće...

Krade se novac, nakit, voće...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Naime, sumnjiči ga se da je da je u travnju 2019.godine od 31-godišnjaka zatražio novčanu pozajmicu, koju je temeljem pisanog ugovora trebao vratiti do rujna prošle godine, a koju u roku nije vratio 

Protiv 50-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

 

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem svibnja 2018.godine u Zadru, na Benkovačkoj cesti provalio u dvije trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Protiv 32-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe

Jučer tijekom dana u ulici Antuna Barca u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u  stan 56-godišnje vlasnice, odakle je otuđio zlatni nakit i novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer tijekom dana u Bibinjama, nepoznati počinitelj provalio u apartman kojeg koristi 47-godišnji državljanin Kazahstana, odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer rano poslijepodne na Polačišću u Zadru,  nepoznati počinitelj  je u trgovačkom centru otuđio novčanik 66-godišnje vlasnice. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Protekli vikend (11./12. srpnja)  u Kakmi, nepoznati počinitelj  je s polja 71-godišnjeg vlasnika otuđio oko 600 komada lubenica. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!