Crna Kronika

#192

Lopovi "operiraju" po županiji: Kradu se odjeća, alat, mobiteli, automobili...

Lopovi
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe u dobi od 34 i 25 godina, koje se sumnjiče za krađe iz trgovina.

Naime, njih se sumnjiči da su u srijedu navečer u ulici Akcije Maslenice  Zadru, iz trgovina u trgovačkom centru otuđile razne odjevne predmete (više komada dječje i ženska odjeće), vrijedne 1.640,90 kuna. 

Također se obje sumnjiče da su 17.lipnja iz trgovine trgovačkog centra u ulici Akcije Maslenica, otuđile dva kožna remena vrijedna 1.678,00 kuna.

Protiv 34 i 25-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog krađa.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu

Naime, njega se sumnjiči da 4. srpnja u Posedarju otuđio mobitel 22-godišnjem vlasniku, vrijedan oko 2.000,00 kuna.

Protiv 34-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Sa srijede na četvrtak u Pakoštanima, nepoznati počinitelj provalio u  brodove troje vlasnika, odakle je otuđio raznu opremu ( vatrogasni aparat, dalekozor, dijelove radio prijemnika i navigacijskog uređaja, konop, signalne rakete i dr.) . 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Biogradu, nepoznati počinitelj provalio u  trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.  

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo (SLO) VW Golf, kojeg koristi 30-godišnji slovenski državljanin. 

Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer je u Vrsima nepoznati počinitelj s gradilišta otuđio alat – brusilicu, bušilicu, agregat i produžni kabel, u vlasništvu trgovačkog društva. 

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!