Crna Kronika

#192

Na meti lopova alkohol, cigarete, alat...

Na meti lopova alkohol, cigarete, alat...

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za provalu.

Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je u noći sa srijede na četvrtak u Kruševu provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka odakle je otuđio prijenosno računalo, novac i alkoholna pića, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuću kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja prijenosno računalo je vraćeno vlasniku, te je protiv 20-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Murvici, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. 

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od početka ožujka do jučer, 14.05. u Viru nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 55-godišnjakinje, odakle je otuđio bušilicu i brusilicu. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih mjesec dana u Gorici, nepoznati počinitelj je sa zemljišne parcele otuđio vodovodne cijevi u vlasništvu 75-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe


Reci što misliš!