Crna Kronika

pojačan nadzor

Prometna policija ima posla: Vozio Smart bez dozvole, alkoholiziran upravljao Mazdom

Prometna policija ima posla: Vozio Smart bez dozvole, alkoholiziran upravljao Mazdom
PIXSELL

Jučer u 14,20 sati u Zadru u lici Akcije Maslenica, prilikom kontrole prometa policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su zaustavili 41-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Smart za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom "B" kategorije.

Vozač je uhićen te doveden u  službene prostrije policije i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je  priveden  na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru te  je predan u Zatvor u Zadru.

U  ponedjeljak, 09.ožujka u 23.30 sati u Biogradu u Ulici dr. Franje Tuđmana, prilikom kontrole prometa policijski službenici Policijske postaje Biograd su zaustavili 49-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Mazda (ZD) pod utjecajem alkohola od 1,73 promila.

Vozač je smješten u službene prostrije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Dana  10. ožujka 2020. godine priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 


Reci što misliš!