Crna Kronika

iz policije

Na meti lopova oprema s plovila

Na meti lopova oprema s plovila

Sa utorka na srijedu u uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 57-godišnjaka, odakle je otuđio razni brodski pribor i opremu za ronjenje, nakon čega je provalio u brod u vlasništvu 63-godišnjakinje iz kojeg je otuđio brodski pribor.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe. 

Jučer poslijepodne na predjelu Ravnica u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 26-godišnjeg njemačkog državljanina.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe. 

U posljednjih šest dana u uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati počinitelj je sa broda u vlasništvu 33-godišnjaka otuđio auto-radio, ribarsku stolicu i druge predmete.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.    

        

 


Reci što misliš!