Crna Kronika

#192

Lopovi "operirali" tijekom cijelog vikenda: Na meti su novac, alat, bicikli, mobiteli...

Lopovi
Marko Jurinec/PIXSELL

U subotu tijekom dana u ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 50-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i zlatninu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.        

U vremenu od 14. do 16. kolovoza u ulici Franje Krežme u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamenoklesarsku radnju u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio razni alat i akumulatore.

Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.        

U vremenu od 14. do 16. kolovoza u ulici 84. gardijske bojne Termiti u Zadru,  nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.        

S petka na subotu u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu 43-godišnjeg državljanina Slovenije.

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u ulici Tina Ujevića u Zadru, nepoznati počinitelj je iz stana kojeg koristi 49-godišnjakinja otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu je u ulici Put Dikla u Zadru, nepoznati počinitelj  iz apartmana kojeg koristi 45-godišnjak otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu predvečer u Galovcu, u dvorište kod 84-godišnjakinje su došle nepoznate osobe, koje su tražile vode za piće, a kojom prilikom su joj iz kuće otuđile novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote u nedjelju u Zatonu, nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu 41-godišnjeg državljanina Njemačke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju u ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 63-godišnjeg državljanina Njemačke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu oko podne u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 31-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!