Crna Kronika

#192

S parkirališta na Ravnicama ukraden automobil

S parkirališta na Ravnicama ukraden automobil

Sa srijede na četvrtak na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je s parkirališta otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjeg austrijskog državljanina.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa srijede na četvrtak  u Ulici Subotička u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio bicikl  u vlasništvu 35-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U srijedu navečer u ulici Šimuna Kožičića Benje u Zadru,  nepoznati počinitelj je otuđio mobitel  u vlasništvu 31-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa srijede na četvrtak u Ulici Antuna Dobronića u Zadru, nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac u vlasništvu 28-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz torbice u vlasništvu 57-godišnje švedske državljanke  otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice u vlasništvu 49-godišnje nizozemske državljanke. otuđio novčanik i mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!