Crna Kronika

#192

Lopovi aktivni i tijekom vikenda: Kradu se mobiteli, električni bicikli, jet-ski...

Lopovi aktivni i tijekom vikenda: Kradu se mobiteli, električni bicikli, jet-ski...

U petak predvečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 42-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S petka na subotu u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio dva električna bicikla  u vlasništvu 47-godišnjeg slovenskog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S petka na subotu u Petrčanima, nepoznati počinitelj je otuđio „jet ski“ u vlasništvu 42-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S petka na subotu  u Zatonu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koriste državljani Slovačke ( 48,40 godina)  otuđio novac i dokumente. Materijalna šteta iznosi oko  tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz torbice u vlasništvu 64-godišnjeg slovenskog državljanina  otuđio novčanik i mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak tijekom noći na Viru, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 50-godišnjeg slovačkog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!