Crna Kronika

#192

Na meti lopova novac, cigarete i alkohol

Na meti lopova novac, cigarete i alkohol
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jučer prijepodne oko 11 sati u ulici Marka Marulića u Zadru, 72-godišnjakinja je na podu pronašla lančić, kojeg su prethodno postavili nepoznati počinitelji.

Nakon toga su joj prišla dva nepoznata muškarca te uz objašnjenje kako se radi o zlatnom lančiću, ponudili joj otkup lančića, za što im je 72-godišnjakinja  dala nekoliko tisuća kuna.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prijevare.

 

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, koje se sumnjiči za tešku krađu provaljivanjem.

Naime, maloljetnog 16-godišnjaka i 22-godišnjaka se sumnjiči da su jučer u noći, oko 3 sata, u ulici Benka Benkovića u Zadru, provalili u trgovinu trgovačkog društva, odakle su otuđili razne cigarete, alkoholno piće i druge artikle, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Obojica su uz kaznenu prijavu zbog teške krađe predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

S ponedjeljka na utorak u ulici Marka Marulića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio mobitel, novac i alkoholna pića.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!