Crna Kronika

domagojeva ulica

U centru Zagreba jutros odjeknula eksplozija

U centru Zagreba jutros odjeknula eksplozija
Patrik Macek/PIXSELL

Jutros se u Domagojevoj ulici na broju 25 u centru Zagrebu dogodila eksplozija, potvrđeno je iz policije.

"Dobili smo dojavu u 6.20 sati, postupanje je u tijeku" , rekli su u zagrebačkoj policiji. Zasad nema službenih informacija o eventualnim ozljedama i šteti. Eksplozija se dogodila u kafiću News Bar.

Prema sadašnjim informacijama, nema ozlijeđenih, a od detonacije su popucala stakla na okolnim zgradama te su oštećeni automobili parkirani u blizini.

Policijski očevid je u tijeku.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, u istom kafiću je 12. studenog došlo do pucnjave, kada je 28-godišnji muškarac, koji se prethodno posvađao s gostima kafića, u stražnjem dijelu lokala ispalio hitac iz vatrenog oružja u stakleni dio vrata. Tada također nitko nije ozlijeđen, a zasad nije poznato jesu li dva događaja povezana.

Jedan je susjed za 24sata ispričao što se dogodilo

"Spavao sam kad sam se trznuo jer je tako grunulo da su se stakla zatresla, nisam znao što se zbiva, pogledao sam kroz prozor i vidio hrpu stakla po cesti. Ubrzo je stigla policija", rekao je za 24sata jedan od stanara Domagojeve ulice, a druga stanarka im je rekla kako ju je eksplozija probudila iz sna te da su susjedima preko puta popucala stakla.


Reci što misliš!