Crna Kronika

#192

Na meti lopova cigarete, novac, motocikli, pa i motorne pile

Na meti lopova cigarete, novac, motocikli, pa i motorne pile
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jučer tijekom noći u Zemuniku Gornjem, nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih pet dana u Preku, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjaka odakle je otuđio električnu pilu. Tom prilikom je u podrumu kuće zapalio vatru uslijed čega se oštetio inventar.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe i oštećenja tuđe stvari.

U posljednjih deset dana u Zadru u ulici Vjekoslava Maštrovića, nepoznati počinitelj je provalio u garažu u vlasništvu 67-godišnjaka odakle je otuđio veći novčani iznos.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe.

U noći s utorka na srijedu u Zadru, u Skradinskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće otuđio motocikl (ZD) u vlasništvu 21-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

U utorak u Zadru u ulici Jurja Barakovića, nepoznati počinitelj je iz ljekarne otuđio razne artikle vrijedne preko tisuću kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan u Pribudiću na području Gračaca posjekao i potom otuđio više desetaka stabala hrasta u vlasništvu šumarije.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv 40-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!