Crna Kronika

strava u rijeci

Mumificirano tijelo u Rijeci je leš starice koju je sin držao u kući dvije godine?

Mumificirano tijelo u Rijeci je leš starice koju je sin držao u kući dvije godine?
Goran Kovacic/PIXSELL

Žena nije stradala u požaru već je preminula prije najmanje dvije godine, a njeno mumificirano tijelo u stanu držao je njezin 42-godišnji sin

Tijekom obavljanja radova na čišćenju prizemnog stana u Ulici Tina Ujevića u Rijeci, u kojem je 22. rujna izbio požar, zatečeno je mumificirano tijelo, javlja Policijska uprava primorsko-goranska.

U policiji navode da provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja. Prema neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da se radi o 70-godišnjoj M.U., koja se već nekoliko godina smatra nestalom, a živjela je u opožarenom stanu na Srdočima, piše Jutarnji list.

Kako Jutarnji list doznaje, žena nije stradala u požaru već je preminula prije najmanje dvije godine, a njeno mumificirano tijelo u stanu držao je njezin 42-godišnji sin F.U. koji je nakon požara napustio Hrvatsku i otišao u Njemačku, gdje je rođen.

Policija daje vrlo šture informacije o slučaju, tako da zasad nema službenih informacija radi li se ovdje o kaznenom djelu.


Reci što misliš!