Crna Kronika

policija provodi istragu

Nastavlja se niz krađa i provala na zadarskom području

Nastavlja se niz krađa i provala na zadarskom području
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Jučer, u Ljubačkim stanovima, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i druge artikle.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji provalili u apartman, dvije kuće i mobilnu kućicu koje koriste strani državljani te otuđili nakit, mobitele i novac ukupne vrijednosti gotovo 30 tisuća kuna.   

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Bibinjama i Gajcu, nepoznati su počinitelji otuđili dvije torbe i dva novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.    Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U utorak, u Pakoštanima, nepoznati su počinitelji iz bungalova i kamp kućice u vlasništvu irskih i poljskih državljana otuđili prijenosno računalo, mobitel i torbu s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, u Ulici Ruđera Boškovića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 47-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 


Reci što misliš!