Crna Kronika

novi niz krađa na zadarskom području

Provaljuje se u kuće, apartmane, automobile

Provaljuje se u kuće, apartmane, automobile

U protekla dva dana, u Ugljanu i Viru, nepoznati su počinitelji provalili u dvije kuće i apartman koje koriste strani državljani te otuđili novac i nakit ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

 Jučer, na odmorištu Jasenice na autocesti A-1, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu talijanskog državljanina te otuđio ruksak s novcem, dokumentima i naočale ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.  

Jučer u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu slovenskog državljanina te otuđio torbu s novcem i dokumentima.

U proteklih nekoliko dana, u Gaženici, nepoznati su počinitelji, s dva čamca u vlasništvu trgovačkih društava otuđili akumulatore vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Zatonu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili mobitele u vlasništvu slovačke državljanke i 66-godišnjaka ukupno vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih  nekoliko dana, u Benkovačkom selu, Mandrama i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili tri novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Kožinu, nepoznati je počinitelj, iz prostorija trgovačkog društva, otuđio torbu s novcem i dokumentima u vlasništvu 46-godišnjaka.

U srijedu, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio bicikl u vlasništvu 35-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 


Reci što misliš!