Crna Kronika

Trgovina drogom

Na Macelju pao s 3 kilograma kokaina

Na Macelju pao s 3 kilograma kokaina

Počinitelj već otprije poznat po napadu na policijskog službenika prije desetak godina

Na graničnom prijelazu Macelju pri ulasku u Hrvatsku policija je jučer oko 5 sati zaplijenila 2,87 kilograma kokaina koje je u svojemu Saabu prevozio 34-godišnji Zagrepčanin, izvijestili su danas na konferenciji za novinare predstavnici PU krapinsko-zagorske, a prenosi portal Net.hr .

Drogu, zamotanu u pet paketa, pronašao je pas tragač PU zagrebačke ispod zaštitne plastike desnog blatobrana automobila.

"Uhvaćeni se Zagrepčanin na granici uznemirio - drhtale su mu ruke, zamuckivao je i crvenio se, što su policajci odmah primijetili i izdvojen je radi pregleda", istaknuo je načelnik PU krapinsko-zagorske Željko Cujzek.

"Vrijednost pronađenog kokaina na hrvatskom narkotržištu je oko dva i pol milijuna kuna", rekao je glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Robert Pavić.

Policija je pretražila i stan u vlasništvu uhićenog muškarca, te pronašla dva paketića s manjom količinom marihuane, preciznu digitalnu vagu, metalnu cjevčicu s tragovima droge i prijenosnu UKV radiostanicu marke Motorola.

Muškarac, za kojega se osnovano sumnja da je prevozio drogu u Hrvatsku, jutros je prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Tomislavu Kalčiću, koji je otprije poznat policiji po napadu na njihovog službenika 1996. godine.


Reci što misliš!