Crna Kronika

poznat policiji

Iz Makarske u Zagreb sa više od šest kila marihuane

Iz Makarske u Zagreb sa više od šest kila marihuane

Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila od koga je diler drogu nabavio

Dovršena je kriminalistička obrada nad 27-godišnjim zagrebačkim kod kojeg je policija pronašla nešto više od šest kilograma marihuane, izvijestila je PU zagrebačka.

Njega su policajci u nedjelju navečer, tijekom redovite ophodnje, zatekli na peronu Autobusnog kolodvora Zagreb. Na peron je stigao autobusom iz Makarske. Od ranije je već poznat policiji zbog zloporabe opojnih droga.

S obzirom da se 27-godišnjak, nakon što je ugledao policajce, počeo sumnjivo ponašati, policajci su, uz pomoć službenog psa za detekciju droga, izvršili pregled njegove prtljage. Nakon što je pas nanjušio drogu, policija je u dilerovoj putnoj torbi pronašla pet PVC paketa, u kojima se nalazilo ukupno 6.224 grama marihuane. Nabavna vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 50.000 kuna, dok bi u uličnoj prodaji, kako navodi policija, dostigla cijenu od oko 100.000 kuna.

Po završetku kriminalističke, 27-godišnjak je jučer priveden istražnom sucu te je protiv njega podnesena prekršajna prijava zbog posjedovanja droge i kaznena prijava zbog njene preprodaje. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila od koga je diler drogu nabavio.

Uhićeni diler je do sada šest puta kazneno prijavljivan zbog zloporabe opojnih droga, a jednom je prijavljen zbog protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice i krivotvorenja isprava.


Reci što misliš!