Crna Kronika

Zatvor

Pažanima zatvorska kazna

Pažanima zatvorska kazna

Naime, u srpnju prošle godine Škunca , Bukva i Bulić donijeli su u stan Romea Dražovića prethodno nabavljen heroin, kojeg je Mate Palčić kupio za 200 kuna

Na Županijskom sudu u Zadru jutros su izrečene nepravomoćne presude četvorici Pažana: Tomislavu Škunci Mačku (39), Nediljku Bukvi Bukiju (30), Andriji Buliću Splići (34) i Romeu Dražoviću Šurmanu (29), optuženima da su Mati Palčiću omogućili uživanje opojnih droga, od čega je prošle godine i preminuo.

Tomislav Škunca osuđen je na 3 godine i 10 mjeseci zatvora, Nediljko Bukva na 3 godine i 6 mjeseci, Andrija Bulić dobio je 3 godine i 8 mjeseci, dok je Romeo Dražović osuđen na godinu dana zatvora, budući da je on bio optužen zbog davanja stana na korištenje.

Naime, u srpnju prošle godine Škunca, Bukva i Bulić donijeli su u stan Romea Dražovića prethodno nabavljen heroin, kojeg je Mate Palčić kupio za 200 kuna.

Palčić je od kupljenog heroina napravio tri "crte" - malu srednju i veliku, pa je jednu "crtu" srednje veličine prvi "povukao" Andrija Bulić, najmanju su podijelili Romeo Dražović i Kristijan Vranić, dok je Palčić ušmrkao najveću "crtu" nakon čega mu je pozlilo zbog akutnog trovanja alkoholom i opijatima te je nakon nekoliko sati umro.

Nesretni je mladić 15-ak minuta nakon ponoći, 2. srpnja 2007. godine, pronađen mrtav u Jadrulićevoj ulici na Pagu. O njegovoj smrti paškim policajicima je iz telefonske govornice, anonimno dojavio muški glas.

Nediljku Bukvi i Andriji Buliću, određena je i mjera obveznog liječenja od ovisnosti. 


Reci što misliš!