Crna Kronika

Višestruki ubojica

Krvnik iz Križevaca priveden

Krvnik iz Križevaca priveden

Pod jakom policijskom paskom istražnom je sucu Županijskoga suda priveden poslijepodne oko 16 sati

Osumnjičeni za četverostruko ubojstvo u Križevcima, Stjepan Rošker, priveden je pred istražnog suca na Županijskom sudu u Koprivnici. Njega se sumnjiči za teško četverostruko ubojstvo u Križevacima u subotu navečer, javlja Dnevnik.hr

Pod jakom policijskom paskom istražnom je sucu Županijskoga suda priveden poslijepodne oko 16 sati. Pognute glave, razbarušene duge kose i zapuštene brade, bio je odjeven samo u vestu preko majice, a pri izlasku iz policijskoga automobila i ulaska u zgradu Županijskoga suda držalo ga je više policajaca.

Nakon ispitivanja Roškeru će biti određeno zadržavanje u bjelovarskom zatvoru dok će se državno odvjetništvo pripremati za početak istrage o motivima i okolnostima koje su Stjepana Roškera navele na teško ubojstvo.

Osnovano se sumnja da je upravo Rošker naoružan vojničkom puškom u subotu navečer došao u kuću svoga bratića 43-godišnjeg Siniše Roškera s namjerom da ubije njegovu 63-godišnju majku Đurđicu zbog spora oko vinograda i klijeti. Čim je ušao u kuću odmah ispalio je nekoliko hitaca prema ukućanima usmrtivši na mjestu troje njih - Sinišu, njegovu 14-godišnju kćerku i majku Đurđicu te teško ranio 19-godišnjeg Tihomira M., koji je od zadobivenih ozljeda kasnije umro u Općoj bolnici u Koprivnici.

Masakr su izbjegle samo supruga i starija kćer Siniše Roškera koje se nalaze u stanju teškog šoka, a prema neslužbenim informacijama nesretna majka i kći završile su na psihijatriji. Cijeli kraj je još u šoku zbog zločina kakav nitko ne pamti.


Reci što misliš!