Crna Kronika

Obiteljsko nasilje

Split: Pretukli supruge i majke jer im nisu dale novac za alkohol i kocku

Split: Pretukli supruge i majke jer im nisu dale novac za alkohol i kocku

Prvi se slučaj zbio prekjučer na Brdima. Bijesni je 35-godišnjak napao šest godina mlađu suprugu jer mu je uskratila novac za kladionicu

U Splitu je policija zabilježila tri slična slučaja obiteljskog nasilja s pijanim 30-godišnjacima koji su napali žene i majke jer im nisu htjele dati novac za alkohol i kocku.

Prvi se slučaj zbio prekjučer na Brdima. Bijesni je 35-godišnjak napao šest godina mlađu suprugu jer mu je uskratila novac za kladionicu. Odbila je liječničku pomoć, premda ima vidne podljeve na lijevom ramenu. Njega su uhitili i priveli prekršajnom sucu, koji ga je pustio da se brani sa slobode.

Istog popodneva na Trgu hrvatske bratske zajednice u neposrednom susjedstvu suda i policije, pijani 33-godišnjak s 1,5 promila alkohola u krvi napao je 67-godišnju majku. Nije mu htjela dati novac. Porazbijao je pokućstvo, i njega su priveli na Prekršajni sud.

Sinoć, slična priča. U Sukoišanskoj, 34-godišnjak je izudarao majku šakom u glavu. Nije mu htjela dati novac. Izmjerili su mu 1,13 promila alkohola...


Reci što misliš!