Sport

#hrvatska

Tata i sin stižu iz Njemačke na Poljud - na utakmicu avionom, u Park zauvijek

Tata i sin stižu iz Njemačke na Poljud - na utakmicu avionom, u Park zauvijek
Naš Hajduk

Nedjeljnoj utakmici Hajduk - Osijek prisustvovat će i jedan tandem iz Njemačke. Točnije, iz Stuttgarta.

Otac i sin Hrvoje i Filip Dujmović dolaze podržati svoj voljeni klub u posljednjoj utakmici 2021. godine.

Odlučio sam iskoristiti ovu priliku jer sa sinom inače na utakmice mogu ići samo tijekom ljetnih praznika. Doduše, bili smo dosad na pet gostovanja. Između ostalog i protiv Dinama na Maksimiru, prepričava Hrvoje.

Na pitanje kako uspijeva tako daleko od Splita sinu prenijeti ljubav prema Hajduku, Hrvoje, koji je i sam prošao dosta toga s Hajdukom (“od Marsonije i Varteksa preko Mallorce,  Grasshoppera i Sampdorije”), spremno odgovara:

Od rođenja je član Hajduka, prvo što je dobio bio je šal Hajduka, kad je imao tri godine otišao je na svoje prvo gostovanje, bio je sa mnom i na Sjeveru i jednostavno mislim da sam ga ja na neki način zarazio. Naravno, kad god ne mogu biti na stadionu uvijek doma gledamo utakmice nas dvojica.

Njihov dolazak u Split ovoga vikenda zapravo je višenamjenski, jer Hrvoje je odlučio otvoriti mjesečnu donaciju za sebe i sina na iznose po 150 kuna te usput odmah rezervirati mjesta u parku Za sva vrimena.

Donacijom želimo podržati da Hajduk zauvijek ostane naš Hajduk. Hajduk za mene nije samo klub već dio mog života, ljubav mog života. Te emocije, taj osjećaj kad stigneš u Split pa ti srce jače tuče na tribini... Sve to me čini sretnim i to je razlog zbog čega ću se uskoro doseliti u Split ili barem jedan dio godine živjeti ovdje. Sve zbog Hajduka, zaključio je Hrvoje Dujmović.

Mjesto u parku Za sva vrimena svi navijači mogu rezervirati već sa mjesečnom donacijom od 150 kuna mjesečno na poveznici.

​​

Reci što misliš!