Crna Kronika

Šverc drogom

Uhvaćena Riječanka s 1,3 kg heroina

Uhvaćena Riječanka s 1,3 kg heroina

Kako se neslužbeno doznaje, jedino što je policiji rekla je da je ona bila samo kurir. Heroin je preuzela u Bosni i Hercegovini, odakle je stigla u Split, a zatim je vlakom drogu trebala prebaciti u Rijeku

Splitska je policija na Željezničkom kolodvoru uhitila 26-godišnju Riječanku kod koje su pronašli 1,3 kilograma heroina, čija se vrijednost na ilegalnom narkomanskom tržištu procjenjuje na pola milijuna kuna, prenosi HTV .

Inspektori Odjela za kriminalitet droga djevojku su zaustavili i legitimirali dok je čekala vlak prema Rijeci. Kako je rečeno u policiji, ona im je nakon toga dragovoljno predala heroin. Privedena je na kriminalističko istraživanje u policiju, gdje se branila šutnjom.

Kako se neslužbeno doznaje, jedino što je policiji rekla je da je ona bila samo kurir. Heroin je preuzela u Bosni i Hercegovini, odakle je stigla u Split, a zatim je vlakom drogu trebala prebaciti u Rijeku jer je heroin bio namijenjen tamošnjem tržištu.

Nakon ispitivanja u policiji Riječanka je uz kaznenu prijavu zbog zloporabe opojne droge tijekom popodneva privedena na saslušanje i kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu.

 


Reci što misliš!