Crna Kronika

Stravičan zločin

Njemačka: Otkrivena serijska silovanja u dječjoj klinici

Njemačka: Otkrivena serijska silovanja u dječjoj klinici

Mjesto zločina je Kuća Quick Born u Bielefeldu gdje je tijekom srpnja i kolovoz na liječenju bila skupina od šesnaestero djece do 14 godina. Slučaj je upraviteljici klinike prijavio jedan od članova skupine, također i žrtva

Njemačka klinika za pretilu djecu postala je središtem seks skandala, nakon što je otkriveno serijsko silovanje među djecom od 9 do 13 godina!

Mjesto zločina je Kuća Quick Born u Bielefeldu gdje je tijekom srpnja i kolovoz na liječenju bila skupina od šesnaestero djece do 14 godina. Slučaj je upraviteljici klinike prijavio jedan od članova skupine, također i žrtva.

"Moj 11-godišnji sin je plakao, rekao mi je da su ga prisili da se ljubi s jezikom, te na oralni seks. Tukli su ga. Kad je vidio da su druga djeca silovana, i da ih sile na analni seks, sve je otkrio", ispričala je jedna majka za Bild.

Nakon što je sumnja potvrđena optuženo je četvero djece, a sve više ih je progovaralo o nemilim događanjima. Optuženi tvrde da je sve počelo nevinom igrom "Zavrti bocu", a nastavljalo se tzv. "Gay igrama". No iskazi traumatiziranih žrtvama pokazuju stvarnu istinu; to nije bilo ni slično igri.

Istraga još uvijek traje, a glavni cilj policije je saznati da li su u sve to umiješani upravitelji, te kako je moguće da cijeli mjesec nisu imali nikakva saznanja o događanjima. Glavna tužiteljica Urlike Stahlmann ističe kako unatoč monstruoznosti zločina sudskih osnova za podizanje optužnice nema jer su sva djeca maloljetna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.