Crna Kronika

Za sukob kriva žena?

Karlovac: Policija čuva kuću napadača

Karlovac: Policija čuva kuću napadača

Policija se cijeli dan nalazi u zaseoku Tuškani u Draganiću gdje dvije obitelji žive

Karlovačka policija u pritvoru drži dvojicu muškaraca za koje se sumnja da su jučer popodne u krvavom sukobu ubili Matu Velića ispred trgovačkog centra u Karlovcu, a sve zbog krvne osvete za subotnju sukob u Otoku Oštarijskom.

Neslužbeno se doznaje kako su za jučerašnje ubojstvo i ranjavanje dvije žene osumnjičeni 36-godišnji otac J.H. i 14-godišnji sin. U pretresu kuća i automobila, policija je pronašla pištolj iz kojeg je pucano prema Veliću i njegovoj obitelji koji su se vozili u kamionu.

Pretpostavlja se i kako nisu pucali samo otac i sin. Jučerašnje ubojstvo je dio većeg sukoba između obitelji Hudurović i Velić. Navodno je za tu svađu između obitelji kriva žena koja je bila "malo s jednim pa malo s drugim", piše Radio Mrežnica.

Policija se cijeli dan nalazi u zaseoku Tuškani u Draganiću gdje dvije obitelji žive. strahuje se od daljnje eskalacije sukoba, koja je već bila najavljena nakon jučerašnjeg ubojstva. Među privedenima na ispitivanje su i majka Zorana i Zdravka Hudurovića koji su stradali u subotnjem sukobu u Otoku Oštarijskom te u koje je pucao brat ubijenog Mate Frane Velić. U dvorištu Velićevih danas nema nikoga.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.