Crna Kronika

Iz stranih medija

Još jedna misteriozna smrt mladog Australca u Dubrovniku

Još jedna misteriozna smrt mladog Australca u Dubrovniku

Australski mediji ponovno pišu o fatalnom Dubrovniku za turiste koji dolaze iz njihove zemlje, a ovog puta povod je misteriozna smrt 26-godišnjeg Daniela Reddiea koji je umro pod nerazjašnjenim okolnostima u dubrovačkoj bolnici.

 

Navodi se kako je Reddie primljen u dubrovačku bolnicu u petak žaleći se na povraćanje i slabost nakon što je gotovo mjesec dana imao problema s jakim kašljem. Hrvatski liječnici bili su uvjereni da mladić ima problema s vodom u plućima, no nisu nađeni takvi problemi nakon što je hitno operiran. Tijekom operacije mladiću je srce stalo te je preminuo na kirurškom stolu.

Roditelji preminulog Australca došli su u ponedjeljak u Dubrovnik te s nestrpljenjem čekaju rezultate obdukcije, a o svemu je obaviješteno australsko veleposlanstvo u Zagrebu. Roditelji kažu da su neposredno prije operacije saznali da njihov sin ima zdravstvenih teškoća.

"Ništa nismo znali, a sat kasnije dobili smo poziv od liječnika u Dubrovniku da je naš Danijel umro tijekom operacije", rekao je otac David za australski Nine News dodajući da još uvijek ne znaju razloge smrti.

Australski Geelong Adviser piše da je Reedie bio zdrav te je igrao u nogomet u lokalnom klubu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.