Crna Kronika

Stotine zatrpanih

Eksplodirao plin u pakistanskoj tvornici

Eksplodirao plin u pakistanskoj tvornici

Glasnogovornik pakistanske Službe za spašavanje Karamat Ali rekao je kako su iz ruševina izvučena tri tijela, uključujući i ono desetogodišnjeg dječaka, a spašeno je i 13 osoba

Troje je ljudi poginulo, a deseci su zarobljeni u ruševinama nakon što se zbog posljedica eksplozije plina u pakistanskom Lahoreu srušila tvornička trokatnica, javlja Reuters.

Lokalni dužnosnici priopćili su kako se tvornica u potpunosti srušila zajedno s dvije susjedne kuće, a vlasti će imati velike poteškoće s dopremom mašinerije za spašavanje zbog uskih ulica koje okružuju mjesto događaja.

Glasnogovornik pakistanske Službe za spašavanje Karamat Ali rekao je kako su iz ruševina izvučena tri tijela, uključujući i ono desetogodišnjeg dječaka, a spašeno je i 13 osoba.

Dodao je kako je u tvornici, koja inače proizvodi veterinarske potrepštine, u trenutku eksplozije i urušavanja radilo oko 17 žena i 45 muškaraca, a očekuje se kako će broj mrtvih rasti.

Prema najnovijim informacijama, kako javlja agencija AFP, strahuje se kako je u ruševinama zatočeno oko sto ljudi, uključujući i žene i djecu, a prema izjavama svjedoka u tvornici je uobičajeno radilo oko 150 osoba.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.