Crna Kronika

Predan Županijskom odvjetništvu

Zbog ubojstva na Dubravi uhićen 21-godišnjak

Zbog ubojstva na Dubravi uhićen 21-godišnjak

Zagrebačka policija danas je objavila kako je uhićen 21-godišnjak kojeg se sumnjiči za ubojstvo 33-godišnjeg Zagrepčanina u zagrebačkom predjelu Dubrava.

Podsjetimo, 29. veljače oko 21,20 sati, na Aveniji Dubrava, ispred semafora, pucnjem iz pištolja mladić je ranio 33-godišnjaka, koji je od zadobivene ozljede preminuo u KB Dubrava. Kako smo pisali, nesretnik je uspio izaći iz automobila i zatražiti pomoć od prolaznika, no preminuo je sat vremena kasnije.

Građani su tada javili policiji i da se na Aveniji Dubrava kod Ljubijske ulice začuo pucanj, a potom se zaustavio Chevrolet Aveo iz kojeg je izašao ranjeni muškarac te se srušio na tlo. Muškarac je vozilom Hitne pomoć prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava. Na Chevroletu je bilo propucano vozačevo staklo.

Iz policije su tada izvijestili da je u trenutku kada je H.O sa Chevroletom stao na semaforu automobilu prišao nepoznati muškarac te iz vatrenog oružja smrtno ranio 33-godišnjaka. H.O je uspio izaći iz automobila i tražiti pomoć od prolaznika, no preminuo je sat vremena kasnije u bolnici. Ubijeni muškarac nije imao kaznenih prijava, a nije prijavio niti prijetnje.

"Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta su u suradnji s policijskim službenicima III. i VI. Policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 33-godišnjaka. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je uz Posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priveden Pritvorskom nadzorniku", navodi se u obavijesti policije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.