Crna Kronika

Sezona požara

Požar kod Bijelog vrha proširio se i na područje Plavno-Raštele

Požar kod Bijelog vrha proširio se i na područje Plavno-Raštele

Državna uprava za zaštitu i spašavanje izvijestila je o novim požarima na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije te širenju požara kod Bijelog vrha.

Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je danas u 11.40 informaciju o požaru otvorenog prostora na području Šestanovca - Prpuše. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i dva kanadera. Gašenje je u tijeku.

Gori i na području Dubravica, kod Skradina. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i tri kanadera.

Požar je izbio i na području Danila Gornjeg. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i dva kanadera.

U 14.55 primljena je informacija i o požaru otvorenog prostora na području Kistanja, Krnjeuve. U gašenju sudjeluju lokalne vatrogasne snage, a požar su gasila i dva kanadera.

Požar na otvorenom prostoru na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha, koji je dojavljen u petak, proširio se na područje Šibensko-kninske županije, na područje Plavno-Raštele. Gori trava i nisko raslinje. U gašenju požara sudjeluju lokalne vatrogasne snage i DIP Šibenik. Gašenje je u tijeku.

Požar otvorenog prostora na području Lokve Rogoznica lokaliziran je noćas u 3 sata. Opožareno je oko 10 ha trave niskog raslinja i borove šume. U gašenju požara sudjelovale su lokalne vatrogasne snage s ukupno 119 vatrogasaca i 27 vozila te jedan kanader.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.