Crna Kronika

Reksi

Policija na tragu ubojice s Marjana?

Policija na tragu ubojice s Marjana?

Policija je navodno na tragu ubojice koji je na Marjanu ubio 31-godišnju Meksikanku Selenu Margarit Graciano Macedo.

Novosađanin Reksi u dresu nogometnog kluba Milan nestao je iz Splita nakon Seleninog ubojstva. Kako donosi Slobodna Dalmacija, o tome svjedoči konobar splitskog lokala koji je bio u kontaktu s tajanstvenim gostom, a policija navodno ima i račune koje je platio karticom. Iz policije za sada nude samo samoslužbeno priopćenje.

"U istrazi je sada obavljen niz obavijesnih razgovora s više osoba koje bi mogle dati saznanja o počinitelju kaznenog djela i po pronalasku počinitelja javnost će biti na vrijeme obaviještene", rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Ana Čupić.

Prozvani Reksi vozio je Škodu Oktaviju novosadskih registracija, a često je dolazio u crno-crvenoj majci nogometnog kluba Milan. Na pronađenom marjanskom dresu pisao je nepotpuni nadimak Rek, a konobar svjedoči kako se njegov gost predstavljao kao Reksi. Policija nastavlja potragu za crnomanjastim 40-godišnjakom.

Spomenuti slučaj inicirao je i Facebook akciju. U nedjelju će se tako s grančicom mira građani Splita uputiti na Marjan. Okupljanje je na Rivi, odakle se ide preko Šperuna i Prve vidilice do Telegrina gdje se dogodilo stravično umorstvo Meksikanke. Prema preporuci organizatora nosit će se maslinova grančica ili bijela ruža. Cilj je akcije pokazati kako Split ima dobro srce. Djevojci bi se odala počast, a Splićanima vratio mir odlaska na Marjan.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.