Crna Kronika

Nakon tragedije

Slavonski Brod: Liječnici cijelu noć spašavali živote triju učenica

Slavonski Brod: Liječnici cijelu noć spašavali živote triju učenica

Teška prometna nesreća dogodila se u Slavonskom Brodu. Vozeći BMW velikom brzinom mladić je izgubio kontrolu nad automobilom i pokosio tri učenice koje su se vraćale iz škole. Operirane su i u životnoj opasnosti.

Školsko predvečerje nedaleko od slavonskobrodske Poljoprivredne škole završilo je strašno.

"Do prometne nesreće je došlo jer je 20-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom BMW, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem sletivši s kolnika na travnatu površinu te potom na nogostup gdje je prednjim dijelom vozila udario u tri pješakinje. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim vozačem protiv kojeg će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu", rekla je glasnogovornica Slavonskobrodske policije Kata Nujić.

Vozač nije bio alkoholiziran. Tri učenice hitno su prevezene u bolnicu. Doktorica Jasminka Kopić izvijestila je da su primljene u izuzetno teškom stanju. 'I danas su izuzetno teškog općeg stanja i danas zahtijevaju i neophodne su trajne mjere intenzivnog liječenja i potpore životnih funkcija', rekla je Kopić.

Prijelomi, unutarnje krvarenje, ozljede su koje su liječnici sanirali cijelu noć, rekao je doktor Boris Hrečkovski

"O kakvim ozljedama se radi govori vam dovoljno podatak, bez obzira što se radi o samo tri pacijentice, da je pozvano osam liječnika specijalista kirurga plus četiri sestre instrumentarke, dvije pomoćne radnice i dva tehničara", rekao je doktor Hrečkovski.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.