Crna Kronika

Na cesti Orahovica - Feričanci

Bolesna ljubomora: "Izrešetao" bivšu djevojku i njezina dečka

Bolesna ljubomora:

Sinoć oko 20 sati na cesti Orahovica - Feričanci dogodio se dvostruki pokušaj ubojstva. Na otvorenoj cesti muškarac je zaustavio automobil u kojemu je bila S. B. iz Mikleuša i njezin dečko te vatrenim oružjem pucao po njima.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac koji je pucao po mladom paru nakon toga se dao u bijeg, a nekoliko sati nakon toga policija je opkolila njegov obiteljski dom, no još nije službeno potvrđeno da je muškarac uhićen.

rema riječima dežurnog liječnika našičke bolnice dr. M. Vidaković, jučer oko 21 sat primljeno je dvoje pacijenata s prostrijelnim ranama po tijelu i njihovo je stanje teško. Nakon što im je pružena hitna pomoć u našičkoj bolnici, u pratnji anesteziologa prevezeni su u osječku bolnicu.

Djevojka ima pet prostrijelnih rana, a mladić jednu, oboje su životno ugroženi i iduća su 24 sata neizvjesna, potvrdio je dr. Vidaković. Prema riječima rodbine ranjene djevojke, bivši dečko bio je opsjednut njome i nije se nikako mogao pomiriti s prekidom njihove ljubavne veze.

Glasnogovornik PU virovitičko-podravske Josip Štajdohar jutros je potvrdio tek da prema novom ZKP-u nije ovlašten davati nikakve informacije za sumnju na pokušaj počinjenja kaznenog djela za koji se propisuje zatvorska kazna veća od pet godina te je medije uputio da se obrate ODO. Tako da još uvijek nikakve službene informacije nisu potvrđene. Očevid je potrajao sve do poslije ponoći.

Vecernji.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.