Crna Kronika

Iz policije

Bačva: U apartmanu pronađen mrtav mladi par, sumnja se u nasilnu smrt

Bačva: U apartmanu pronađen mrtav mladi par, sumnja se u nasilnu smrt

Beživotna tijela 22- godišnje djevojke iz mjesta Vrvari i 27- godišnjaka iz Poreča pronađena su u nedjelju u apartmanu agroturizma u naselju Bačva kod Višnjana, a zamjenik županijskoga državnog odvjetnika rekao je kako se sumnja da su nasilno usmrćeni.

Neslužbeno se doznaje da je par u subotu bio na svadbi i kako se ujutro nisu pojavili na doručku, gdje su ih ostali uzvanici očekivali, mladoženja je otišao u apartman probuditi ih, no otkriveno je da oboje mrtvi.

"Policija je dojavu zaprimila oko deset sati, a policijski djelatnici u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika Edyjem Putignom po dolasku na mjesto događaja obavili su očevid. Sutra će se očevid nastaviti s drugim dokaznim radnjama" - izjavila je popodne glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović dok je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Edy Putigna u izjavi za novinare potvrdio sumnju na nasilnu smrt.

„To je sve što u ovom trenutku mogu reći. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom. U interesu istrage ne mogu vam reći ostale pojedinosti" - kazao je novinarima Putigna koji nije htio ni potvrditi niti opovrgnuti da su na tijelu mladoga para pronađeni znakovi nasilja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.