Crna Kronika

jedan teže i dvoje lakše ozljeđenih

Teška prometna nesreća u Dubrovniku

Teška prometna nesreća u Dubrovniku
Photo. Grgo Jelavic/PIXSELL

Teška prometna nesreća s više ozlijeđenih osoba dogodila se večeras oko 19:30 sati u ulici Put Republike, sudarili su se vatrogasna cisterna i osobni automobil.

Dvije su osobe iz osobnog automobila lakše ozlijeđene dok je jedna osoba zadobila ozljede opasne po život, javlja Dubrovački dnevnik.

Od siline udarca cisterna se prevrnula na bok, dok je Mercedes u potpunosti smrskan. Lakše su ozlijeđeni i vatrogasci iz vozila. Osim policije, na teren je izašla i hitna pomoć,  a ozlijeđene su iz vozila morali izvlačiti vatrogasci.

U trenutku sudara izlila se voda iz cisterne koja se na tlu pretvorila u led pa se svi koji prolaze ulicom u kojoj se dogodila nesreća pozivaju na pojačan oprez. Vatrogasna cisterna je jurila na intervenciju gašenja požara kuće u Komolcu.

Više informacija bit će poznat nakon službenog policijskog očevida i izvješća. Za sada tek postoje neslužbene informacije kako su vatrogasci pod rotacijom u hitnoj intervenciji prošli kroz crveno, nisu vidjeli osobni automobili iz smjera Lapada, kao ni oni njih zbog brzine.

 


Reci što misliš!