Biznis

“5 sajmova u jednom”

Biograd Boat Show doživjet će najveću ekspanziju u svojoj 26-godišnjoj povijesti

Biograd Boat Show doživjet će najveću ekspanziju u svojoj 26-godišnjoj povijesti

Novim proširenjem na Gradsku luku Biograd – putničku i ribarsku luku povećat će se površina sajma na preko 50.000 m2 s više od 450 prijavljenih izlagača.

Ovaj novi izložbeni prostor proteže se u središte grada i ugostit će dosad najveću izložbu katamarana na Jadranu, kao i mnoge luksuzne motorne jahte te 20 vrhunskih automobila i drugih luksuznih lifestyle proizvoda.  Također, Hala E je udvostručena, a okolni prostor je proširen kako bi uključio više izlagača.

Biograd Boat Show – “5 sajmova u jednom”

Ovogodišnje izdanje Biograd Boat Showa na jednom mjestu obuhvatio je „5 sajmova u jednom“, odnosno 26. Biograd Boat Show – izlagački sajam, 9. Biograd B2B – poslovni sajam, 8. HGK Dane hrvatske nautike kao kongresni sajam, 6. Croatia Charter Expo kao vodeći charter sajam i 1. Croatia Luxury and Adventure Travel Show, čime je na jednom mjestu povezao sve ključne segmente nautičke industrije i turizma kontinuirano doprinoseći njihovom daljnem razvoju i afirmaciji.

Spoj posla i užitka - Kongresni program 8. Dana hrvatske nautike pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore bit će najveći i najznačajniji do sada, dok će Croatia Charter Expo ponuditi čarter agencijama više od 3000 jahti za najam.

Premijere plovila

Mnoga će nova plovila debitirati na sajmu, uključujući svjetsku premijeru konceptnog plovila Groupe Beneteau pod nazivom Monomaran, koje je električno plovilo sa solarnim pločama s kapacitetom od 8 osoba i predstavlja radikalnu novu viziju budućnosti nautike najvećeg svjetskog proizvođač plovila za razonodu.  Biograd je odabran za globalno predstavljanje ovog koncepta zbog koncentracije usko razmaknutih otoka u njegovoj regiji, što je idealno za ovaj koncept.   PDF promo materijal Monomarana te izbor drugih premijernih plovila nalazi se u privitcima.

Dodaje se on-line prodaja ulaznica  -  Kako bi se izbjeglo dugo čekanje na kupnju ulaznica, uveo se novi elektronički sustav prodaje ulaznica koji posjetiteljima omogućuje kupnju ulaznica on-line.

Biograd Boat Show doživljaj - Biograd Boat Show jedan je od najdinamičnijih i najživljih sajmova na svijetu, s bogatim kalendarom događanja koji privlači brojne međunarodne posjetitelje. Za uspjeh sajma zaslužna je jedinstvena formula koju je osmislio organizator Ilirija d.d. koji je svoju impresivnu Marinu Kornati, hotele Ilirija Resorta, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje spojio u atraktivan paket “Boat Show Doživljaj”.

Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i zabava počinje uz legendarni zabavni program na licu mjesta koji se prelijeva u središte grada. U kombinaciji s intimnim i spektakularnim okruženjem Biograda, ovaj događaj pruža doista jedinstveno „boat show“ iskustvo.

Posjetite web stranicu sajma www.bbs.com.hr za spektakularna videa, fotografije, virtualni obilazak i sve informacije, s najnovijim vijestima.


Reci što misliš!