Biznis

odmoree

Najbolji mali kamp u Hrvatskoj svečano proslavio svoj 10. rođendan!

Najbolji mali kamp u Hrvatskoj svečano proslavio svoj 10. rođendan!

Prošli petak kampom Odmoree prevladale su zlatna, bijela i plava boja, u znaku jubilarnog rođendanskog slavlja.

Najbolji mali  kamp u Hrvatskoj proslavio je svoj 10. rođendan u krugu obitelji, prijatelja i bliskih suradnika, a za tu su prigodu pripremili party o kojem će se još dugo pričati.

Lokacija na kojoj je ovaj mali obiteljski kamp smješten, sama po sebi je jedinstvena i otmjena pa u ovakve ambijente nije teško uklopiti prirodne i oku ugodne dekoracije. VIP goste je dočekao crveni tepih te ulaz na terasu i bazen ukrašen balonima te nagradama i priznanjima koje je Odmoree dosad osvojio. 

Kamp Odmoree svečano proslavio svoj 10. rođendan Kamp Odmoree svečano proslavio svoj 10. rođendan

Za vrhunske zalogaje pobrinuo se poznati zadarski chef Josip Vrsaljko, a tematski su ga pratili barmeni Muro Bara iz Zadra sa svojim signature koktelima, kreiranim baš za ovu prigodu. Pozitivnu atmosferu uz prekrasan bazen i romantičan zalazak sunca, dodatno je „zapalio“ DJ i saksofonist Ante Valčić, pravodobnim odabirom glazbe koja se savšeno sljubila s energijom gostiju. Osim vrhunske ponude hrane i pića te gostoprimstva, vlasnici Andreas i Martina Stošić pobrinuli su se da njihovi klijenti doma ponesu i darove za uspomenu.

Ove godine kamp Odmoree proslavio je slavi svoj 10. rođendan, dok njegovi vlasnici imaju preko 24 godine iskustva u kamping sektoru. Započeli su s većim, drugačijim kampom, ali su, osluškujući potrebe i želje svojih gostiju, shvatili da sve više ljudi preferira male obiteljske kampove. U takvim kampovima gosti nisu samo broj, već su u bliskom kontaktu s osobljem i vlasnicima, što stvara jedinstvenu i toplu atmosferu.

Ostale nagrade i priznanja koje je Odmoree osvojio:

Ecocamping – priznanje za najbolji mali kamp u Hrvatskoj

Dobitnik Turističkog cvijeta 2016. godine 

Dobitnik nagade Eco Camping i 

OK mini caps

Hrvatska je po kvaliteti kampova i usluge te sigurnosti destinacije, jedna od najboljih kamping destinacija Europi.

 


Reci što misliš!