Biznis

godišnji poslovni susret

U Biogradu na Moru dodijelit će se godišnje turističke nagrade

U Biogradu na Moru dodijelit će se godišnje turističke nagrade
DMK Vall 042, Burza Put

Nagrade već četrnaest godina zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i burza PUT

Tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret i druženje djelatnika iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih organizacija - turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, započinje sutra, u srijedu 10. travnja, u resortu Crvena Luka u Biogradu na Moru.

Organizator burze je turistička agencija DMK Vall 042 d.o.o. iz Varaždina, suorganizator je Udruga hrvatskih putničkih agencija, dok je ovogodišnji domaćin Turistička zajednica grada Biograda na Moru.

U radu burze sudjelovati će više od 200 sudionika, predstavnika 115 poslovnih subjekata iz sedam država. Biti će to prigoda za sve njih da, u neposrednom poslovnom kontaktu, predstave svoju turističku ponudu i razmijene informacije o novostima i programima pripremljenim za turističku 2024. I 2025. godinu.

U okviru burze, na prigodnoj svečanosti biti će dodijeljene i tradicionalne godišnje nagrade Simply the Best. Nagrade već četrnaest godina zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i burza PUT, a dodjeljuju se za kvalitetu usluge, kreativnost i inovativnost, te razvoj i unapređenje turističkog proizvoda i ukupne turističke ponude destinacije


Reci što misliš!