Biznis

HGK županijska komora zadar

Ciklus radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima 2024.

Ciklus radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima 2024.
ILUSTRACIJA/hgss.hr

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima.

Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.
Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Registracija polaznika počinje u 9:00 sati, a početak edukacije je predviđen u 09:30 sati.

Ako iz vaše organizacije (tvrtke) na edukaciju dolazi više zaposlenika, molimo da prilikom prijave u Napomenu upišete imena i prezimena vaših zaposlenika.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 100,00 € + PDV po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte, fizičke osobe i druge nečlanice HGK cijena 200,00 € + PDV po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.

Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici ili ih pogledati na YouTubeu u ovom VIDEU.

Prijaviti se na pojedinu edukaciju možete klikom na poveznicu s mjestom i datumom edukacije: 

NAPOMENA: Da biste pristupili linkovima ispod morate biti registrirani na platformu Digitalna komora 

Prijaviti se na pojedinu edukaciju možete klikom na poveznicu s mjestom i datumom edukacije

ZAGREB, 21. i 22.03

OTOČAC, 04. i 05.04

SPLIT, 10. i 11.04.

PULA, 16. i 17.04.

RIJEKA, 18. i 19.04.

KORČULA, 23. i 24.04.

DUBROVNIK, 25. i 26.04.

KARLOVAC, 09. i 10.05

ZADAR, 16. i 17.05.

SPLIT, 06. i 07.06.

UVJETI OTKAZIVANJA: Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-mail adresu turizam@hgk.hr najkasnije četiri radna dana prije početka edukacije. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanje polaznici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.

Sve informacije pronađite na poveznici


Reci što misliš!