Biznis

28. veljače

Smještaj kao dio brenda i identiteta Nina, radionica za privatne iznajmljivače

Smještaj kao dio brenda i identiteta Nina, radionica za privatne iznajmljivače
Lucky Trail

Turistička zajednica grada Nina u srijedu, 28. veljače 2024. od 18.00 – 20.00 sati za privatne iznajmljivače s područja grada Nina organizira tematsku radionicu „Smještaj kao dio brenda i identiteta Nina".

Radionica će se održati u Domu kulture, Trg Hrvatskih branitelja 1 u Ninu.

Cilj radionice je komunikacijom, razmjenom iskustava i primjerima dobre prakse,  iznajmljivačima s područja grada Nina predstaviti važnost kvalitetnog smještaja s elementima destinacijske prepoznatljivosti i identiteta. Takav smještaj iznimno je važan i nezaobilazan integralni i gradivni elementa ukupnog brenda i doživljaja destinacije.

Nin kao destinacija s dominantno privatnim smještajem, želi osnovne elemente destinacijske ponude, na kojima se posljednjih nekoliko godina gradi image destinacije, učiniti vidljivima i u smještajnoj ponudi kao važnom dijelu ukupnog doživljaja destinacije. Kako to ostvariti, kakva je uloga vlasnika privatnih smještaja  - iznajmljivača i domaćina u realizaciji tog cilja, koji je put realizacije te s kojih trenutnih pozicija se pokreće inicijativa, teme su o kojima će se razgovarati.

Neka od pitanja dati će prigodu za poboljšanje kvalitete:

Destinacija i kako je uzročno – posljedično povezana s privatnim (mojim) smještajem?
Podižemo razinu kvalitete smještaja u skladu s brendom destinacije: kako, što i zašto?
Naš Nin sutra: održivost razvoja, usklađenost s načinom života, tradicijom, ali i suvremenim trendovima?

Tematska radionica je još jedna u nizu aktivnosti Turističke zajednice grada Nina kojima se sve dionike ponude želi aktivno uključiti u održivi razvoj destinacije temeljen na kulturnim, prirodnim i tradicijskim vrijednostima Nina, njihovom očuvanju i vrednovanju planiranim i održivim turističkim razvojem.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca ili telefonom na 023/264-280, najkasnije do srijede, 28. veljače 2024. do 10 sati.

 

Sudjelovanje iznajmljivača s šireg područja Nin Rivijere je moguće.


Reci što misliš!