Biznis

#dojmovi

Znanje i stručnost ''na dlanu'' odlika je Wine Vip eventa koji se zaista udomaćio u Zadru

Znanje i stručnost ''na dlanu'' odlika je Wine Vip eventa koji se zaista udomaćio u Zadru
Bojan Bogdanić

Bilo je sjajno u hotelu A'mare, na još jednom Wine Vip eventu, međunarodnom enogastronomskom susretu koji se održava u pet gradova diljem Hrvatske, sa ciljem podizanja izvrsnosti hrvatskog ugostiteljstva i turizma.

Wine Vip event organizira Agencija za marketing, event management i istraživanje tržišta Dantes.

Wine ViP Event @ A'mare 22. veljače 2024. Wine ViP Event @ A'mare

Tradicionalni je to događaj koji je započeo 2017.godine. U dosadašnjih osam godina organizirana su tako 32 vrlo posebna i autentična događaja u raznim destinacijama Hrvatske.

Veliki naglasak pridaje se hrvatskim lokalnim proizvođačima vrhunskih delicija.

Događaj je usmjeren na ugostitelje i hotelijere kako na vlasnike tako i djelatnike objekata, te općenito na HoReCa sektor i gospodarstvenike usko vezane uz ugostiteljstvo i turizam, koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj, učiti od vrhunskih međunarodnih stručnjaka, te ostvariti kontakte s drugim kolegama i potencijalnim klijentima.

Ove godine lokacija je premještena bliže centru grada, te je Wine Vip event održan u predivnom ambijentu hotela A'mare, koji je postao prava oaza za spoj emocija i netoworkinga - na zadovoljstvo izlagača i posjetitelja! 

Ispred hotela dočekao nas je roštilj vrhunskih grill majstora, a potom smo se zaputili u upoznavanje s izlagačima - vinarijom Brid, Matić, Prelac, Degrassi, Apolitico... Boje Zadarske županije branili su Bora, Fiolić, Mas Vin, Ker Vin, vina Galić, Vrsaljko. Aspira učilište pripremilo je pravu malu zakusku. 

Wine ViP Eventi donacijskog su karaktera.

Hvalevrijedna inicijativa eventa svakako je pomoć zadarskoj Ligi protiv raka.

8fdaad93b1cbca123b223979b0893e44.jpg?v=2U sklopu Wine Vip eventa održane su zanimljive radionice i predavanja o vinima, kavi, osmjehu, gostoljubovosti i emociji u turizmu, a specifična radionica dovela nam je jednog od najboljih europskih i svjetskih sommeliera, Suwi Zlatića, koji nas je upoznao sa sakeom, ''japanskim eliksirom života''.

Znanje i stručnost ''na dlanu'' odlika je eventa koji se zaista udomaćio u Zadru. Nakon druženja sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda, uslijedila su predavanja o brojnim temama - kako je sjeverna Dalmacija prošla kroz vinsku revoluciju, kakvu moć imaju emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, što znati o najkvalitetnijim čašama, a što o alternativnim metodama pripreme kave...

1ae7c305b3b09bfcafaa94d0f59093c7.jpg?v=2Događanje su posjetili i podržali predstavnici Zadarske županije i turističkih zajednica.

Nakon Splita i Zadra, ovaj fantastičan događaj nastavlja se odvijati u Rijeci, Poreču i Zagrebu.

 


Reci što misliš!